Novinky
15.02.2019
Kojenecké podzimní overálky Minky
Vážení zákaznící, jelikož chceme být in, máme pro Vás nový materiál Minky, který je sametově heboučký a proto jsme jej zvolily do naší výroby a budeme... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
13.04.2018
Oblečení pro miminka z kvalitního materiálu
Sháníte oblečení pro miminka a nevíte, jaké si v moři nabídek vybrat? Chcete se buď perfektně připravit na roli matky, anebo už maminkou jste a stále ... číst celé
Zobrazit všechny články
Zasílání novinek a akcí
 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Dětský svět Radek Šebesta, se sídlem Kostelní 109 Fulnek, IČ 60790661, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Zasílání novinek a akcí

www.eshop-detskysvet.cz

 

Ověřený zákazník

Přidáno 23. 04. 2019
Musím napsat, že ochota a srdečné jednání mě mile překvapilo a já ještě jednou mockrát děkuji za vše.
 
Pro:
Velmi vstřícné jednání, ochota a rychlé ušití požadovaných výrobků.
 
100 %
 
dodací lhůta
 
přehlednost obchodu
 
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Dobrý den, nemáte vůbec zač a moc děkujeme, budeme se opět na Vás těšit, pěkný den
 

Ověřený zákazník

Přidáno 28. 02. 2019
Naprosto skvělý přístup obchodu k mým požadavkům šití na míru. Objednávka dorazila krásně zabalená v perfektním provedení...vřele doporučuji všem!!! :)
 
Pro:
Perfektní komunikace, vřelý a profesionální přístup.
 
100 %
 
dodací lhůta
 
přehlednost obchodu
 
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a jsmerádi, že jste spokojená a budeme se opět na Vás těšit,pěkný den
 

Ověřený zákazník

Přidáno 19. 02. 2019
Z obchodu jsem objednávala, protože již mám zkušenosti s výrobky Dětského světa Fulnek. Objednávala jsem jejich vlastní výrobu, protože jak materiály, tak způsob ušití jsou naprosto perfektní. Raději investuji do kvalitních českých produktů, než do nekvalitního dovozu. Také vím, že toto oblečení využiji i na druhé dítě a bude stále jako nové.
 
Pro:
obchod nabízí krásné české výrobky za velmi přijatelné ceny
rychlá, slušná a profesionální komunikace a vstřícnost
 
100 %
 
dodací lhůta
 
přehlednost obchodu
 
kvalita komunikace

 

 

Kde nás najdete

Kontakty

Dětský svět

Kostelní 109

742 45 Fulnek

 

Jsme zde pro Vás
Logo
Romana Šebestová
Romana Šebestová
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz