Novinky
17.06.2019
Dovolená 1.7-7.7.2019
Vážení zákaznící, dovolujeme se Vás s předstihem informovat, že v termínu 1.7-7.7.2019 budeme mít celozávodní dovolenou. Náš e-shop bude objednávky př... číst celé
15.02.2019
Kojenecké jarní overálky Minky
Vážení zákaznící, jelikož chceme být in, máme pro Vás nový materiál Minky, který je sametově heboučký a proto jsme jej zvolily do naší výroby a budeme... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
13.04.2018
Oblečení pro miminka z kvalitního materiálu
Sháníte oblečení pro miminka a nevíte, jaké si v moři nabídek vybrat? Chcete se buď perfektně připravit na roli matky, anebo už maminkou jste a stále ... číst celé
Zobrazit všechny články
Zasílání novinek a akcí
 
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu ………
Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost Dětský svět Radek Šebesta, se sídlem Kostelní 109 Fulnek, IČ 60790661, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Radkem Šebestou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese baby.tex@seznam.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.vsepromiminko.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
Zasílání novinek a akcí

www.eshop-detskysvet.cz

 

Ověřený zákazník

Přidáno 23. 04. 2019
Musím napsat, že ochota a srdečné jednání mě mile překvapilo a já ještě jednou mockrát děkuji za vše.
 
Pro:
Velmi vstřícné jednání, ochota a rychlé ušití požadovaných výrobků.
 
100 %
 
dodací lhůta
 
přehlednost obchodu
 
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Dobrý den, nemáte vůbec zač a moc děkujeme, budeme se opět na Vás těšit, pěkný den
 

Ověřený zákazník

Přidáno 28. 02. 2019
Naprosto skvělý přístup obchodu k mým požadavkům šití na míru. Objednávka dorazila krásně zabalená v perfektním provedení...vřele doporučuji všem!!! :)
 
Pro:
Perfektní komunikace, vřelý a profesionální přístup.
 
100 %
 
dodací lhůta
 
přehlednost obchodu
 
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a jsmerádi, že jste spokojená a budeme se opět na Vás těšit,pěkný den
 

Ověřený zákazník

Přidáno 19. 02. 2019
Z obchodu jsem objednávala, protože již mám zkušenosti s výrobky Dětského světa Fulnek. Objednávala jsem jejich vlastní výrobu, protože jak materiály, tak způsob ušití jsou naprosto perfektní. Raději investuji do kvalitních českých produktů, než do nekvalitního dovozu. Také vím, že toto oblečení využiji i na druhé dítě a bude stále jako nové.
 
Pro:
obchod nabízí krásné české výrobky za velmi přijatelné ceny
rychlá, slušná a profesionální komunikace a vstřícnost
 
100 %
 
dodací lhůta
 
přehlednost obchodu
 
kvalita komunikace

 

 

Kde nás najdete

Kontakty

Dětský svět

Kostelní 109

742 45 Fulnek

 

Jsme zde pro Vás
Logo
Romana Šebestová
Romana Šebestová
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz