Novinky
17.06.2019
Dovolená 1.7-7.7.2019
Vážení zákaznící, dovolujeme se Vás s předstihem informovat, že v termínu 1.7-7.7.2019 budeme mít celozávodní dovolenou. Náš e-shop bude objednávky př... číst celé
15.02.2019
Kojenecké jarní overálky Minky
Vážení zákaznící, jelikož chceme být in, máme pro Vás nový materiál Minky, který je sametově heboučký a proto jsme jej zvolily do naší výroby a budeme... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
13.04.2018
Oblečení pro miminka z kvalitního materiálu
Sháníte oblečení pro miminka a nevíte, jaké si v moři nabídek vybrat? Chcete se buď perfektně připravit na roli matky, anebo už maminkou jste a stále ... číst celé
Zobrazit všechny články
Zasílání novinek a akcí
 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Dětský svět Radek Šebesta, se sídlem Kostelní 109 Fulnek, IČ 60790661, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Direct Parcel Distribution CZ s.r.o Modletice 135 Říčany u Prahy 25101
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Zasílání novinek a akcí

www.eshop-detskysvet.cz

 

Ověřený zákazník

Přidáno 23. 04. 2019
Musím napsat, že ochota a srdečné jednání mě mile překvapilo a já ještě jednou mockrát děkuji za vše.
 
Pro:
Velmi vstřícné jednání, ochota a rychlé ušití požadovaných výrobků.
 
100 %
 
dodací lhůta
 
přehlednost obchodu
 
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Dobrý den, nemáte vůbec zač a moc děkujeme, budeme se opět na Vás těšit, pěkný den
 

Ověřený zákazník

Přidáno 28. 02. 2019
Naprosto skvělý přístup obchodu k mým požadavkům šití na míru. Objednávka dorazila krásně zabalená v perfektním provedení...vřele doporučuji všem!!! :)
 
Pro:
Perfektní komunikace, vřelý a profesionální přístup.
 
100 %
 
dodací lhůta
 
přehlednost obchodu
 
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a jsmerádi, že jste spokojená a budeme se opět na Vás těšit,pěkný den
 

Ověřený zákazník

Přidáno 19. 02. 2019
Z obchodu jsem objednávala, protože již mám zkušenosti s výrobky Dětského světa Fulnek. Objednávala jsem jejich vlastní výrobu, protože jak materiály, tak způsob ušití jsou naprosto perfektní. Raději investuji do kvalitních českých produktů, než do nekvalitního dovozu. Také vím, že toto oblečení využiji i na druhé dítě a bude stále jako nové.
 
Pro:
obchod nabízí krásné české výrobky za velmi přijatelné ceny
rychlá, slušná a profesionální komunikace a vstřícnost
 
100 %
 
dodací lhůta
 
přehlednost obchodu
 
kvalita komunikace

 

 

Kde nás najdete

Kontakty

Dětský svět

Kostelní 109

742 45 Fulnek

 

Jsme zde pro Vás
Logo
Romana Šebestová
Romana Šebestová
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz